06 10 77 33 33 janine@projectmindz.nl

Projectvoorbeeld

Amazingerasmusmc

Intro

Het Erasmus MC heeft recent haar publieke website vernieuwd. Daarbij is bewust gekozen voor een andere invalshoek. Een patiënt die de publieke website bezoekt vind daar alle praktische informatie over zijn/haar aankomende afspraak. Of over de arts met wie hij/zij de afspraak heeft. Je vindt er geen verhalen over het Erasmus MC of over haar artsen / medewerkers en onderzoekers. Die staan op een apart verhalenplatform: Amazingerasmusmc.nl/.com. Net zoals een krant een zaterdagbijlage heeft voor de grote verhalen is Amazingerasmus het nieuwe online podium van het Erasmus MC.

Project Mindz was in dit gehele project betrokken in de Software Selectie en in de rol van Product Owner.

Details

Content en training

23G en Project Mindz trainden de content makers van de afdeling Marketing & Communicatie van het Erasmus MC op het nieuwe CMS.

Contentmigratie: Er is een groot gedeelte van de bestaande content van het blad Monitor overgezet. Dit blad lag voorheen bij alle wachtkamers in het Erasmus MC. Op deze manier boden we de lezers bij livegang meteen een groot aantal interessante artikelen.

IT aanpak

We startte met een kick off waarin alle betrokken uitgebreid met elkaar hebben kennisgemaakt. Vervolgens is een designsprint uitgevoerd, om de functionele wensen in kaart te brengen.

23G werkte nauw samen met de Security Officer van het Erasmus MC, zodat het nieuwe platform geheel conform de hoge security eisen van het Erasmus MC gebouwd is. 

Resultaat

  • Binnen budget en tijd live gegaan.
  • Amazingerasmusmc.nl / .com is het platform voor alle verhalen en long stories van het Erasmus MC.
  • Gebouwd conform de security eisen van het Erasmus MC.

Redacteuren

10

Werkwijze

Agile

Trainingen

2

Looptijd

6 mnd

Referentie

“Dankzij haar vakkennis op het gebied van digitale marketing verliep de ontwikkeling van nul tot wat ‘Amazing’ nu is bijzonder efficiënt en binnen het gestelde budget. Kortom, een vakvrouw.”

Gert Jan van den Bemd, Erasmus MC

Zin in een koffie-videocall?

Bel: 06 10 77 33 33

Maken we vrijblijvend kennis en bespreken we de mogelijkheden!

Project Mindz

Sichemstraat 9a

3061 KS Rotterdam

Tel: 06 10 77 33 33

janine@projectmindz.nl