06 10 77 33 33 janine@projectmindz.nl

Wat kan Project Mindz voor jou doen

In de rol van Project Manager ontzorg ik en regel dat jouw project tot een goed eind gebracht wordt. Bij het ontwikkelen en implementeren van digitale projecten is adoptie management essentieel en daarin kan ik jouw bedrijf als Adoptie Manager goed ondersteunen. Verder kan ik je vanuit mijn expertise als Consultant adviseren of ondersteunen bij business software selectie. 

Project Management

Als projectmanager geef ik leiding aan het project en het projectteam, waarbij ik peoplemanagement minstens zo belangrijk vind als gedegen projectmanagement. Voormalige opdrachtgevers en collega’s omschrijven mij als een energieke, ondernemende en enthousiaste persoon met een positieve houding, die weet hoe ze dat over kan brengen op haar projectteam en leverancier(s). Ik ben comfortabel met de besluitvorming en communicatie op zowel technisch als business niveau en weet hoe ik die twee werelden samen kan brengen. Zo realiseer ik praktische goedwerkende platformen, die leiden tot een betere digitale ervaring, het werk leuker en gemakkelijker maken en die de visie van jouw bedrijf ondersteunen en verbeteren.

Voorbeelden van cases zijn: BouWatch, Social Intranet Agora, Amazingerasmus MC, Tena online sample marketing programma, Tena online loyalty programma.

Adoptie management

Een digitaal project succesvol live laten gaan, staat of valt met je adoptie aanpak. Hiermee betrek je de stakeholders in een vroeg stadium en maak je ze mede-eigenaar, waardoor de kans stukken groter is dat ze het platform adopteren. Als Adoptiemanagers stel ik de adoptie-strategie op, met daarin oa het stakeholdermanagement, Project Governance, het communicatieplan en de adoptie aanpak. Gedurende het project zorg ik ervoor dat deze strategie uitgevoerd wordt.

Nieuwsgierig hoe de adoptie aanpak in de praktijk werkt? Kijk dan bij de cases BouWatch en Social Intranet Agora, hierin was het onderdeel van de totale aanpak.

Consultancy

Heb je advies nodig bij vraagstukken op het terrein van digitale projecten? Ondersteuning bij het schrijven van de business case? Wil je weten wat past binnen jouw bedrijf? Wat je nodig hebt qua budget? Wil je de functionele en technische wensen in kaart brengen, een PVA?

Ik help je de hoofd- van de bijzaken te scheiden. En om de juiste keuzes te maken, die bij jouw organisatie passen. Ik leef me in in jouw vraagstuk en breng met een analytische blik de behoeften in kaart.

Portfolio

Logo van DICTU
Logo Essity

De rode draad in mijn aanpak

People Management

“The P in Project Mindz is as much about Peoplemanagement as it is about Projectmanagement”. Cornelis Fichtner geeft met deze uitspraak precies aan waar mijn kracht ligt. Ik schakel goed tussen mensgericht en taakgericht werken en hou die balans daar tussenin altijd voor ogen.

Passie

Ik heb al ruim twintig jaar ervaring en passie voor IT gerelateerde Business projecten. Die projecten spelen altijd op het snijvlak van IT, mens en organisatie. Dit zijn werelden waarin ik me makkelijk beweeg en die ik met elkaar weet te verbinden. Zo ontstaat er praktische goedwerkende online technologie die leidt tot een beter digitale ervaring, het werk leuker en gemakkelijker maken en daardoor resultaat oplevert.

Deze passie zet ik samen met mijn netwerk in om jouw organisatie te helpen succesvol te zijn met jouw digitale wens.

Project Mindz

Ik werk mensgericht, verbind en zorg dat iedereen goed samenwerkt. Daarin stuur ik op houding, gedrag en open en duidelijke communicatie, kortom de mindzet. Je team, stuurgroep, klankbordgroep, stakeholders, leveranciers en gebruikers bepalen, met de juiste mindzet, het succes van je project.

Succesfull digital projects are all about the mindzet.

Welk verhaal schuilt achter deze foto’s uit 1853? Ik vertel je alles  tijdens een kennismakings videocall.

Bel: 06 10 77 33 33 of mail me!

Project Mindz

Sichemstraat 9a

3061 KS Rotterdam

Tel: 06 10 77 33 33

janine@projectmindz.nl