06 10 77 33 33 janine@projectmindz.nl

Een goed en solide projectteam is één van de allergrootste succesfactoren voor een goed eindresultaat. De energie die dat team uitstraalt naar haar omgeving is vaak dezelfde energie die ze terug krijgen van al die belangrijke mensen die je project helpen realiseren.

Het samenstellen van zo’n team doe ik vaak intuïtief. En dat gezond houden lukt me ook goed, het draait in de basis om deze 3 zaken:

  •  Creëren van een veilige omgeving
  •  Waarin men kwetsbaar durft te zijn
  • En een doel te stellen voor dat team

Bovenstaande pas ik al jaren toe, uiteraard gemixt met mijn persoonlijke stijl. Ik behandel iedereen zoals ik zelf ook behandeld wens te worden: respectvol, eerlijk en met een open mindset.

 In deze vlog vertelt Jan Jaap Elenbaas, eigenaar van Flounders en teamlid in het social intranet project, hoe hij de samenwerking met mij heeft ervaren. En de komende weken komen de andere teamleden aan het woord. Ieder vanuit zijn /haar eigen invalshoek en allemaal even heerlijk eerlijk en enthousiast.