06 10 77 33 33 janine@projectmindz.nl

Het doel van digitale toegankelijkheid is een samenleving waaraan iedereen volledig en gelijkwaardig kan deelnemen. Hoog tijd om ook je intranet toegankelijk te maken binnen je eigen organisatie.

En mocht je je nog afvragen of dit wel nodig is; structureel 25% van de Nederlandse bevolking = 4,5 miljoen mensen kampen met een (vorm van) beperking. Er is dus een reële kans dat dit ook een collega of toekomstige collega is! Denk ook aan een tijdelijke beperking, bijvoorbeeld als jijzelf je arm gebroken hebt en in een mitella zit.

Samen met 2 andere sprekers sprak ik hierover tijdens het webinar ‘Hoe krijg je een digitaal toegankelijk intranet’. Daar bleek dat het hoog tijd is om ook de interne organisatie een stap (and more) verder te brengen op de digitale snelweg. Wil je dit webinar bekijken, hier vind je de opname = https://bit.ly/36uzBTH

Heb je ondersteuning nodig bij het creëren van bewustwording? Wil je een adviesgesprek of projectbegeleiding. Of ben je op zoek naar handige tools, zoals checklists of (schrijf)trainingen digitale toegankelijkheid? Neem dan contact op met Pleio en Swink, zij helpen je graag om in de volgende versnelling te komen.