06 10 77 33 33 janine@projectmindz.nl

Projectvoorbeeld

TENA BENELUX ONLINE LOYALTY PROGRAMMA

Intro

Dit is een vervolgtraject op het Benelux sample marketingprogramma.  Met dat eerste project is de basis gelegd om beter gevonden te worden en om de aanvragers beter te bedienen.

De vervolgopdracht was het ontwerp, ontwikkeling en de implementatie van het online Loyalty marketing programma voor TENA voor de Benelux markt.

Project Mindz was in dit project verantwoordelijk voor het project management.

Details

Programma

Het programma spitste zich toe op het customizen van de website door TENA te positioneren als de expert op het gebied van incontinentie. Met verhalen van gebruikers, advies en oefeningen over het versterken van de bekkenbodemspieren en informatie over de oorzaken en soorten incontinentie.  En men kon zich inschrijven op een nieuwsbrief waarmee men oefeningen, tips en uitleg over incontinentie ontving.

IT

We ontwikkelden een programma om de geanomiseerde data van het sample marketing programma te koppelen aan de geanomiseerde data van de nieuwsbrieven. Dmv data analyse en onderzoek naar klantengedrag leerde TENA hoe ze nog beter haar verschillende klanten kon bereiken.

Ontwikkeling van nieuwsbrief programma  waarmee de Benelux marketeers alles snel en eenvoudig konden regelen. Customizen inhoud, inplannen campagnes, etc. Het vereenvoudigde en stroomlijnde het hele nieuwsbriefproces en maakte de data uit dit systeem geanomiseerd beschikbaar voor analyse.

Resultaat

Het loyalty programma zorgde ervoor dat Essity middels data analyse meer en meer kon customizen en zich nog meer als de expert op het gebied van incontinentie kon positioneren. Met als doel de klant nog beter te bedienen en bereiken.

Redacteuren

12

Adoptie graad

100%

Trainingen

3

Looptijd

4 mnd

Referentie

“I always enjoy working with Janine. She’s very outspoken, which makes communicating easy. Janine has great expertise in direct marketing and loyalty programs. She’s able to analyse any problem to come up with a practical and working solution. I’m looking forward to working with her in the future.”

Michelle Thuy, System Architect

Zin in een koffie-videocall?

Bel: 06 10 77 33 33

Maken we vrijblijvend kennis en bespreken we de mogelijkheden!

Project Mindz

Sichemstraat 9a

3061 KS Rotterdam

Tel: 06 10 77 33 33

janine@projectmindz.nl